avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate marinelp

Activitate marinelp

Răspuns la discuția conducere fara permis
Multumesc frumos de raspuns .. ancerc sa anteleg ce miati relatat mai sus, dar nu ma prea prucep eu asa bine la legi. Ma scuzati, an concluzie e posibil sa fac anchisoare? Va doresc o seara placuta tuturor...
Răspuns la discuția conducere fara permis
Da hotararea este definitiva la prima infractiune.. din data de 26 noiembrie 2014.. iar la cea de a doua infractiune din 1 iunie 2014. Dosarul este la parchet..
buna ziua ! la mine e putin mai complicat, am doua dosare penale; 1 am condus sub influenta bauturilor alcoolice antre timp dosarul era la parchet deci nu eram condamnat.dosarul data din 15 august 2013. an data de 1 iunie 2014 am condus pe o strada la sat circa 800 metri si cu alcolemie 0.20. an noiembrie 2015 am fost comdamnat la 10 luni cu amanare 2 ani. as vrea sa stiu ce se va antampla cu al doilea dosar? ma condamna cu executare ? sau ce se mai poate antampla? va multumesc..
buna ziua ..am avut alcoolemie 0.78 an aerul expirat , care sunt consecintele? mentionez ca am refuzat recoltarea probelor de sange..si sunt la prima abatere de acest gen.. va multumesc..