Multumesc frumos de raspuns .. ancerc sa anteleg ce miati relatat mai sus, dar nu ma prea prucep eu asa bine la legi. Ma scuzati, an concluzie e posibil sa fac anchisoare? Va doresc o seara placuta tuturor...
Da hotararea este definitiva la prima infractiune.. din data de 26 noiembrie 2014.. iar la cea de a doua infractiune din 1 iunie 2014. Dosarul este la parchet..
buna ziua ! la mine e putin mai complicat, am doua dosare penale; 1 am condus sub influenta bauturilor alcoolice antre timp dosarul era la parchet deci nu eram condamnat.dosarul data din 15 august 2013. an data de 1 iunie 2014 am condus pe o strada la sat circa 800 metri si cu alcolemie 0.20. an noiembrie 2015 am fost comdamnat la 10 luni cu amanare 2 ani. as vrea sa stiu ce se va antampla cu al doilea dosar? ma condamna cu executare ? sau ce se mai poate antampla? va multumesc..
buna ziua ..am avut alcoolemie 0.78 an aerul expirat , care sunt consecintele? mentionez ca am refuzat recoltarea probelor de sange..si sunt la prima abatere de acest gen.. va multumesc..