avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate realist

Activitate realist

Gresit firma prin reprezentantul RSTV are obligatia sa prelungeasca sau sa re anoeasca avizul iscir pe propria cheltuiala deoare ce la angajare aveam toata documentatia respectiv autorizatia valabila si vizata la zi firma riscand amenzi de la ITM .
Dumneavoastra ati dat raspunsul cel mai corect va multumesc si va doresc viata lunga , M-am dus la reprezentantul RSTV pe intreprindere si mi-a rezolvat problema pe bani firmei la care lucrez .
Lucrez la o firma cu capital strain cu peste 1000 de angajati cu functia de motostivuitorist depozit , l-a angajare aveam avizul iscir valabil dupa un an s-a schimbat legislatia si s-au schimbat avizele iscir si eu si m-ai multi colegi cu carnete iscir model vechi lucram fara forme legale fiind expirate avizele iscir ce putem face an aceasta situatie sa sesizam ITM sau sa dam fabrica an judecata deoarece nu ne reanoeste documentele pe functia care santem angajati ele ne mai find valabile si nu te poti angaja nici unde pe o pozitie similara , eu am fost la alta firma si mi-a confirmat c-a autorizatia este expirata cu toate ca este vizata .