avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate bebigordo

Activitate bebigordo

De la inceputul crizei Spania face abuzuri pentru a interzice romanilor si bulgarilor dreptul la lucru. Inainte de criza bancile ne-au facut oferte prin telefoane prin publicitate pentu al lua credite pentru apartametnte masini etc. fara a ne spune ca daca suntem romani desi sutem cetatenii UE ne va pune restrictii in caz de criza.Prima data ne-a interzis dreptul la lucru pe durata a 3 ani, acuma desi inainte am lucrat ca sofer profesionist 6 ani cu permis romanesc ,au dat legea ca si in Romania ca trebuie sa face atestatul ,dupa ce am facut atestatul ,nu ti-l da pentru ca ai permis de conducere romanesc,sau imi cere sa fac scoala de soferi in Spania,pai daca permisul e recunoscut in toata europa si nu am voie decat la un permis de conducere in UE de ce trebuie sa fac scoala ? si precizez ca regula se aplica doar pentru romani si bulgari. Daca nu avem drepturi egale cu ceilalti ,de ce trebuie sa platim impozite si datoriile la banci ,sau cum sa le platim daca ei prin diferite metode ne limiteaza dreptuil la lucru?