avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate razvan_razvan

Activitate razvan_razvan

Răspuns la discuția Concediu de crestere copil
Va multumesc pentru raspunsuri!
Multa sanatate va doresc!
Răspuns la discuția Concediu de crestere copil
Multumesc!
Ma astept oricum la ce e mai rau, mai ales ca e vorba de o multinationala care dupa cum stim au contracte de reprezentare cu case de avocatura!
Probabil ca o sa ploua cu avertismente !
Pot beneficia de ccc daca dupa nastere sunt fara ocupatie ,mentionez ca pana la nastere adica cele 12 luni am platit la stat darile?
Răspuns la discuția Concediu de crestere copil
Va multumesc!
Nu am primit preaviz ,s-a dat anunt fictiv pe e-jobs desi ei au deja persoana pregatita ,mi s-a confirmat telefonic de catre sefa de personal ca se grabesc sa ma dea afara.
Ma pot concedia pur si simplu sau trebuie sa motiveze cumva decizia?
Buna ziua!
Sunt un viitor tatic ce doreste sa beneficieze de ,,concediul de crestere copil'' ,copil ce ar trebui sa se nasca in decembrie ,iar firma pentru care lucrez deja de 2 ani, vrea sa scape de mine pana atunci, fara sa aiba motiv altul decat acela ca, cel care urmeaza sa-mi ia locul este apropiat al directorului.
Intrebarile sunt urmatoarele:
-exista vreo cale legala pt a mai lungi macar perioada de angajat al firmei pana sa pot beneficia de acest concediu de crestere al copilului?
-daca ajung printr-o minune pana in decembrie si copilul se naste, iar ulterior ma dau afara, pot beneficia de ccc daca nu mai am contract de munca in schimb am cotizat la stat cele 12 luni premergatoare nasterii?
Va multumesc anticipat!