avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate Laurentiu_B

Activitate Laurentiu_B

Buna seara.

As dorii sa stiu daca este legal sa montezi o noua coloana de apa rece pentru bucatarie prin ghena blocului pentru locatarii de pe o parte si pe peretele de la casa scarii pentru cei de pe cealalta parte a blocului.

Blocul are 7 etaje si este prevazut din constructie pe fiecare parte cu cate o coloana de apa ce trece prin fiecare apartament-coloana nu a fost schimbata decat pe anumite sectiuni de cand a fost dat blocul in functiune.

In cazul in care nu este legal ce se poate face?

Va multumesc.
Mentionez ca sistemul e pus de catre propietar, eu am intrat in acest "conflict" in urma unei vizite in calitate de prieten, in momentul in care discutam cu propietarul despre pozitionarea camerelor de exterior.
Exact asta am declarat si la sectia din popesti, acum sunt chemat la Inspectoratul general IF. daca persoana tot continua sa faca astfel de sesizari, reclamatii petitii pot sa depun o plangere impotriva lui? daca da la ce pot sa ma incadrez? (hartuire, denunt calomios, sau altceva?).
Buna ziua. Am o problema cu un domn care tot face plangeri pe la politie cum ca am montat un sistem de supraveghere fara autorizatie.
Mentionez ca nu am absolut nici o legatura cu aceasta instalare.

Ce pot sa fac sa evit "deplasarile" pe la diferite sectii de politie pentru declaratii?
Niciodata nu a prezentat dovezi cum ca as fi implicat in aceasta problema, doar sesizare, sau mai nou petitie.
Deja este al treilea drum pe care il fac.

Va multumesc anticipat pentru ajutor.