avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Petitii / reclamatii fara sustinere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Petitii / reclamatii fara sustinere

Buna ziua. Am o problema cu un domn care tot face plangeri pe la politie cum ca am montat un sistem de supraveghere fara autorizatie.
Mentionez ca nu am absolut nici o legatura cu aceasta instalare.

Ce pot sa fac sa evit "deplasarile" pe la diferite sectii de politie pentru declaratii?
Niciodata nu a prezentat dovezi cum ca as fi implicat in aceasta problema, doar sesizare, sau mai nou petitie.
Deja este al treilea drum pe care il fac.

Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Laurentiu_B , utilizator 22:22, 19 August 2013
va confruntati cu o situatie des intalnita,dar care din pacate va obloiga sa dati curs citatiilor emise de autoritatea politiei
Se impune sa declarati ca sistemul de supraveghere nu va apartine si ca nu aveti implicata responsabilitatea in instalarea si utilizarea informatiilor stocate de acesta
Exact asta am declarat si la sectia din popesti, acum sunt chemat la Inspectoratul general IF. daca persoana tot continua sa faca astfel de sesizari, reclamatii petitii pot sa depun o plangere impotriva lui? daca da la ce pot sa ma incadrez? (hartuire, denunt calomios, sau altceva?).
Mentionez ca sistemul e pus de catre propietar, eu am intrat in acest "conflict" in urma unei vizite in calitate de prieten, in momentul in care discutam cu propietarul despre pozitionarea camerelor de exterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. deoarece am tot gasitt masina lovita, zgariata,etc, ... ionescu99 ionescu99 Buna ziua. Deoarece am tot gasitt masina lovita, zgariata,etc, am montat la fereastra apartamentului o camera de supraveghere care bate spre masina. Ieri a ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere lavinia_stoica lavinia_stoica Buna ziua! De circa 10 zile au fost montate la intrarea in scara blocului (in exterior), la parter si la fiecare etaj ( linga usile lifturilor) camere de luat ... (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)