avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Activitate suzana87

Activitate suzana87

Răspuns la discuția Refuz de la fondul de garantare
Stiu ca nu pierd banii de avans,dar nici nu ii pot taia gatul proprietarului ca a cheltuit banii si trebuie sa astept pana ii strange...Am aplicat la o alta banca...Sper sa fie cu noroc de data aceasta si sa caste bine ochii..Multumesc!
Da!!Am toate actele,absolut tot!!!
Da,desigur ca am mentionat!!Ce treaba mai am eu daca acel credit este platit sau nu odata ce eu nu mai fac parte din el????Am iesit din credit!!!Fostul sot detine creditul si apartamentul!!!
Am fost coplatitor al unui credit luat cu prima casa si acum nu mai apar cu nimic in acel credit!!!
De ce bancile nu stiu acest lucru? De ce notarii nu stiu acest lucru? De ce am dat un avans proprietarului fara sa am garantia ca mi se aproba creditul?
De ce alte persoane au facut de doua ori prin programul Prima Casa! In momentul in care dau declaratia pe propria raspundere specific faptul ca nu DETIN aprtament NU ca nu am DETINUT??Cine greseste? Am alicat la alta banca acum si mi s-a dat acceptul si au zis ca nu e nicio problema la fondul de garantare!!!Deci???
Buna ziua,
Am aplicat in 2010 pt achizitionarea unui apartament impreuna cu sotul meu prin programul Prima Casa!Am fost coplatitor...titularul fiind sotul! Am divortat si creditul si apartamentul a fost trecut doar pe numele lui!Am incercat sa obtin singura un credit prin Prima Casa si dupa ce mi s-au dat toate aprobarile si preaprobarile mi s-a spus ca cei de la fondul de garantare mi-au refuzat dosarul deoarece am mai avut o data apt luat prin Prima Casa!!!:O Si ce???Mentionez ca apt luat inainte nu era mai mare de 50 de m iar in momentul respectiv nu detin apt luat cu Prima Casa!!!Ce s-a intamplat de fapt?#-o