avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai821

Activitate Mihai821

Discuție Cazier !
Buna ziua! am executat o pedeapsa de 4ani si 3 luni dar am fost eliberat pe buna purtare! Normal dupa codul penal aflat in vigoare pot sa imi fac reabilitarea in anul 2017 ! Credeti ca dupa ce va intra noul cod penal in vigoare o sa beneficiez de el si sa imi pot face reabilitarea mai repede ? Nu mi se pare corect ca la cei care sunt deja inchisi in penitenciare sa li se aplice "amnistie celor care au pedepse mici sau fara violenta", iar eu ca sunt deja afara.. sa nu beneficiez de nimic.....
LA INTRAREA NOULUI COD CRED CA VA FII O AMNISTIE SAU CEVA...pentru ca asa a fost mereu.

Am incercat sa ma angajez mereu si nu am putut din cauza la cazier .... Sa vedem cata rabdare mai am cu el ca daca nu expira mai repde ..nu am decat sa ma apuc iar de frauda informatica... Asta e..Legea ma obliga !!!!!
pai am inteles ca daca il aresteaza sau este sub urmarire penala nu mai este termenul de 3 ani cel de prescriere... Nu stiu daca am inteles bine ce mi-a spus cineva..
Salut. In anul 2008 am facut un contract notarial cu o persoana X l-am imprumutat cu o suma de bani pentru o perioada de o saptamana cum era scris si in contractul notarial. Persoana respectiva in acel timp era sub urmarire penala se judeca in libertate pentru nu stiu ce infractiune. Problema este ca el a fost arestat la un an si ceva dupa ce noi am facut contractul iar eu in tot acest timp nu l-am dat in judecata pentru ca el a tot zis ca imi da banii. El acum a iesit din penitenciar in anul 2012 in septembrie. I-am cerut banii si a zis ca nu mai imi da nici un ban ..pentru ca s-a prescris contractul ?!! Are dreptate ? Nu mai pot recupera banii ?
Multumesc.