avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Activitate costingabriel

Activitate costingabriel

Răspuns la discuția Pensie urmas
problema mea e urmatoarea: eu am depus o cerere la casa de pensii prin care solicit plata retroactiv a pensiei de urmas pt perioada oct 2011-apr2013 am anexat adeverinta de student la cerere si astept solutionarea cererii. termenul de 3 ani de prescriptie nu este implinit asa k din acest punct de vedere este in regula cred
Răspuns la discuția Pensie urmas
am inteles acum sa inteleg ca ar trebui sa primesc un raspuns favorabil la cererea depusa la casa de pensii prin care solicit plata pensiei de urmas desi sunt salariat multumesc ;)
Răspuns la discuția Pensie urmas
problema mea e urmatoarea pot cumula pensia de urmas cu salariul meu fara a exista vreo limita referitoare la salariul pe care trebuie sa il am?
Răspuns la discuția Pensie urmas
da-mi si mie mai multe detalii si expliktii. eu stiu ca se poate cumula indiferent de salariu limita fiind doar in cazul sotului supravietuitor acel plafon de 35 la suta din salariu mediu brut. la copil nu e nicio limita
Discuție Pensie urmas
se poate cumula pensia de urmas cu venitul obtinut din salariu in cazul copilului care urmeaza o facultate pana la 26 de ani si e si salariat?