avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate sor3L_21

Activitate sor3L_21

Va multumesc foarte mult!Mi-ati fost de mare ajutor.Sanatate multa va doresc!
Cum adica viciat?
Si care ar fi motivele ca instanta sa-mi dea mie dreptate?Practic s-a intamplat asa: eram la servici si superiorul meu mi-a spus sa ma duc pana la d-na directoare in birou.Ajuns acolo,in birou era dansa si responsabilul de Securitate (...cu care trebuia sa dau evaluarea in ceea ce tine de SSM si SU si care nu a mai avut loc) mi-a pus o coala A4 in fata si sa scriu ceea ce mi-a dictat dansa cu subsemnatul ...,domiciliat in ... ,CNP...inchei activitatea,etc.Practic m-au dat afara fara sa-mi dea vreaun avertisment verbal sau scris,penalizare!!!Motivul concedierii mele fiind acela ca nu am trecut testul de evaluare care nu l-am dat in totalitate din motiv ca nu au hotarat ei o data anume deci automat punctajul acordat a fost doar pt Fisa Postului.Dar greseala mea mare a fost ca am semnat respectiva hartie.Pe decizie scria asa:
,,Avand in vedere:
-prevederile Legii nr 31/1990 cu modificarile si completarile ulterioare;
-cererea de incetare a raporturilor de munca nr ...a salariatului ....angajat in functia de ... in cadrul SC .... precum si acceptul conducerii in acest sens;
-dispozitiile art. 55 lit "b" din Codul Muncii (Legea nr 53/2003),
SC..... DECIDE:
ART.1. Incepand cu data de ...inceteaza CIM al societatii cu ...avand functia de... in conformitate cu prevederile art. 55 lit "b" din Codul Muncii
ART.2. Compartimentrele juridic,personal si financiar contabil vor duce la indeplinire prezenta decizie.
ART.3. IMPOTRIVA PREZENTEI DECIZII DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA,SE POATE FACE CONTESTATIE LA TRIBUNALUL IN RAZA CARUIA ISI ARE DOMICILIUL SAU LOCUL DE MUNCA ANGAJATUL,IN TERMEN DE 30 DE ZILE DE LA COMUNICARE.
Am inteles.Dar daca actionez in instanta ce sanse as avea sa castig?
Eu sunt un salariat care am fost pus de directoare sa-mi dau demisia pe motiv ca nu am trecut acel test de evaluare care oricum nu l-am dat in totalitate pt ca nu am mai apucat ca m-a chemat la dansa in birou sa semnez demisia.Si am scris ce mi-a zis dansa acolo.Va ajuta cu ceva daca va scriu cuvant cu cuvant ce scrie in Decizia de incetare a activitatii?
Cu alte cuvinte nu am castig de cauza chiar daca le deschid proces?
Buna seara!Am o intrebare juridica.Am fost dat afara de la locul de munca fara nici un avertisment verbal sau scris si pus sa-mi scriu si sa semnez demisia,pretinzand ca nu am trecut testul de evaluare desi rezultatul nu mi-a fost prezentat sau aratat punctajul obtinut iar testul l-am dat doar din FISA POSTULUI si ar fi trebuit sa dau si din SSM si SU.Precizez ca nu am fost instiintat niciodata de catre superiorii mei ca am fost neglijent in serviciu.Am decizia de incetare a contractului individual de munca pe care o pot contesta in termen de 30 de zile de la comunicare.Daca ii dau in judecata pentru daune morale ce sanse am sa primesc aceste daune?Este vorba de un magazin mare,Hypermarket axat pe materiale de constructii,casa si gradina.Va multumesc frumos!
Pentru un proces de iesirea din indiviziune,parata fiind fosta mea cumnata,neprezentandu-se de 3 ori consecutiv prin citatie,isi pierde dreptul de mostenitor?Multumesc.
Răspuns la discuția Ajutor!!!- vanzare locuinta
Mama a divortat de tata de cand eu si sora mea aveam 3 respectiv 4 ani si atunci era legea ca parintele care o sa aiba grija de copii acela va avea casa de la stat sau ceva de genu.Mama detine apartamentul in urma divortului.NU VREAU SA-I FAC RAU MAMEI MELE dar in schimb ea vrea sa vanda casa iar eu PROPRIUL EI COPIL sa fiu dat afara din casa ca pe un caine si cu copii mici dupa el.CE SA FAC?!UNDE SA MA DUC?!

Mamei mele nu-i mai convine nimic!Inainte eu plateam totul singur:intretinere,gaze,lumina,apa,etc si eram la zi cu toate fara a-i cere ei bani sa achite si ea pana intr-o zi cand i s-a pus pata si a zis ca ea vrea sa ne separam cu mancarea cu tot.Am spus bine,daca asa vrei, si de atunci s-a impartit totul la 5 pers (eu,sotia,2 copii si ea).Noi plateam ce ni se cuvenea dar ea nu punea nici un ban din motiv ca are pensia de vreo 500 de lei,ca a fost la dentist si si-a pus cativa dinti si o costa 800 lei si ii da in rate.Si intretinerea a ajuns la 1450 de lei si continua sa creasca si ea tot nu vrea sau nu are de unde sa dea.E problema ei.Pana sa ne separam era bine ca plateam eu tot si acum ma scoate pe mine vinovat ca e intretinerea mult de plata si ca noi nu platim.Sa-si plateasca si ea partea.

TOT CE VREAU E CA MAMA SA NU VANDA APARTAMENTUL SI SA-SI VADA DE TREABA EI SI NOI DE A NOASTRA! Mama-i mama si familia-i familie.Si alinare nu am mai vazut de cativa ani buni din partea mamei...

Si apartamentul i-a fost dat mamei din cauza ca ea a ramas sa ne creasca pe noi dupa ce a divortat de tata pe motiv ca era gelos,ii placea bautura si o batea mereu de s-a aruncat si de la etajul 1 iar tata umbla dupa noi sa ne fure ca sa castige el casa (cel putin asa am inteles din spusele mamei)
Multumesc pt ajutor
Buna ziua!Am o mare problema!VA ROG MULT AJUTATI-MA!
Am 28 de ani,sunt din Bucuresti si sunt casatorit de 2 ani si am 2 copii,unul mic de 1 an,si celalalt de 7 ani si mai am si o sora care-i maritata si sta la sotul ei.Noi locuim cu mama,care are 56 de ani in apartamentul ei cu 3 camere.Mamei nu-i mai convine nimic si a hotarat sa vanda apartamentul iar eu cu familia nu am unde sa ma duc si mai vine si iarna.Ne da afara in strada!Ea a fost internata la psihiatrie pt tratament,pe la neurologie si ia multe medicamente.
CE POT FACE EU CA MAMA SA NU POATA SA VANDA CASA SAU CE DREPTURI AM EU!Poate ea sa vanda casa oricum sau are nevoie de discernamant avand in vedere ca a fost internata la psihiatrie si are mai multe diagnostice printre care depresie anxioasa,tulburari depresive si atac de panica?Multumesc mult si va rog ajutati-ma cu un sfat!