avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate doryn79

Activitate doryn79

nu a cumparat ea bilet,eu i-am cumparat.infractiunea e ca asa inseala zeci de persoane,numai eu stiu de 50-60 dar in realitate sunt sute.eu cred ca e o infractiune
m-a mintit ca vine de vre 20 de ori,am cumparat o gramada de bilete,a pus scuza ca i-i e teama sa vina singura la mine,eu lucrez in spania de 7 ani,am un sevici bun si nu am putut merge in tara la ea,nu am avut liber,in schimb mi-a promis ca vine cand termina scoala.prima data nu-mi daduse nici numele nici varsta corecta.faza este ca ei nu stiu ca eu am aflat totul din conversatiile lor si nu o sa-i zic pana vine ziua cand trebuie sa vina la mine,ca i-am cumparat bilet de avion,dar vreau sa ma interesez,sa fiu pregatit in cazul in care ma minte iar,pt ca a inceput iar sa se planga ca-i e teama singura
din pacate stiu doar persoanele inselate deja,pt ca ea a avut un id de mess care mi-a dat mie parola si a uitat sa sterga mesajele.am facut copii dupa conversatii si avea acelasi tip de operare,aceleasi discutii si planuri cu toti,dar in conversatia cu fratele ei am aflat ca de fapt el este ce-l care inseala lumea si le cere bani,se lauda ca a mai facut rost de bani de la altii si dadea numele lor si nr de cont.
am trimis banii pe numele lui pentru ca ea zicea ca-i e rusine sa scoata de la banca.da,mi-au cerut bani mereu,inventand ca are fel si fel de boli,ca nu are casa,ca sta in chirie,enorm de multemotive care sa ma faca sa le trimit bani

dar continua sa insele si alte persoane la fel ca pe mine,chiar nu se poate face nimic legal,?am dovezi.
de doi ani si jumatate am crezut ca vorbesc cu o fata pe internet,ca avem o relatie,de curand am aflat ca mai mult fratele ei vorbeste cu mine folosindu-se de identitatea surorii lui si de pozele ei.am mai aflat ca nu sunt singurul inselat asa,numai eu am probe ca a mai inselat mai bn de 20 persoane.din greseala surorii lui am reusit sa citesc conversatiile lor de cand el venise in vizita la mine sa vada daca sunt baiat de treaba pt sora lui.atunci mi-am dat seama ca surorii lui nu-i pasa de mine si ca el a venit doar sa profite de bunatatea mea.i-am trimis foarte multe cadouri si multe mii de euro crezand ca este pt ea,dar de fapt el lua totul.cred ca ati inteles in mare patania mea,nu imi vine inca sa cred,dar nu pot lasa ca acest individ sa nu plateasca legal,ce legi sunt in privinta asta?