avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate Black3yes

Activitate Black3yes

Răspuns la discuția Pasaport expirat
Va multumesc pentru raspuns, am inteles doar ca pana acum nu am reusit sa-mi inscriu divortul, am avut o sarcina dificila si am fost mai mult in spital decat acasa. Trebuie sa mai apostilez un act si dureaza o saptamana. Inregistrarea divortului se poate doar cu pasaport valabil iar al meu expira pe data de 22. Am incercat in zadar sa iau legatura cu Consulatul dar nu primesc nici un raspuns. Fara pasaport nu pot imregistra divortul in Romania si fara inregistrarea divortului nu primesc pasaport nou. Nu mai stiu ce sa fac, sunt disperata. Stiti dvs cumva ce se intampla daca e expirat pasaportul inaintea inregistrarii divortului? Va multumesc!
Buna! Sper ca ma poate ajuta cineva pentru ca am cateva intrebari si la consulatul roman nu primesc raspuns.
Locuiesc de 10 ani in Germania, am fost aici casatorita si divortata. Divortul nu l-am recunoscut in Romania pentru ca nu am stiut.
Mie imi expira pasaportul (buletin nu am) pe data de 22.09.2013 si fara recunoasterea divortului nu pot sa imi depun actele pentru un nou pasaport.
Sper sa ajung saptamana viitoare la München pentru depunerea actelor recunoasterii divortului dar totusi nu reusesc sa-mi depun actele pentru un nou pass pana pe data de 22.
Pb e ca eu trebuie sa nasc pe data de 20 si trebuie sa predau la servici copie dupa un pasaport nou. Poate sa imi zica cineva daca de la consulat poate sa-mi dea vreu act pana cand voi avea un pasaport nou? Va multumesc!