avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Activitate Asparagus

Activitate Asparagus

Mai exista alta metoda decat cea prin detectivi particulari?

Iar in instanta sub ce pretex il pot chema. Lipsa indatoririlor de parinte la vreme respectiva?

Vreau sa-l actionez in instanta doar pentru castiguri materiale, evident. Cum pot afla ce are pe numele lui, sau daca exista notiunea de "datorie monetara" sau ceva de genul.

Familia mea m-a incurajat sa rup orice legatura cu el.Dar pentru ce a facut as vrea sa-l fac sa sufere, sa-i iau cat de mult posibil.

Stiu ca suna a telenovela sau ca sunt extrem de egoist, as vrea sa stiu daca actiunele mele au justificare (legal este de ajuns sa-mi dau in judecata tatal biologic, si sa cer daune materiale pentru neglijenta sa ca parinte),

Sau sunt in prezent usor deprimat sa-mi doresc razbunare prea mult
Buna ziua.

As vrea sa stiu cum pot sa contactez un membru al familie (tata).
Am pierdul legatura cu el de acum 20 de ani; eu aveam 4 ani.

Si as vrea sa stiu daca am vreun drept sa-l chem in instanta pentru ca m-a neglijat atata timp (nu mi-a oferit absolut nimic). La un moment dat rudele au reusit sa-l contacteza, si i-au dat datele mele,dar el nu a vrut sa luam legatura)

Singurele lucruri care le cunosc despre el sunt cele care imi apar in certificatul de nastere.Si stiu sigur ca este in tara.

Nu stiu sigur in ce judet al tarii se afla.

Cum procedez.?Banuiesc ca nu sunt singura persoana,dar nu am auzit solutianarea unei astfel de situatii

Astept cu nerabdare un raspuns, va multumesc