avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Informatii persoana - cum imi gasesc tatal pentru a-l ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Informatii persoana - cum imi gasesc tatal pentru a-l actiona in judecata pentru neglijenta

Buna ziua.

As vrea sa stiu cum pot sa contactez un membru al familie (tata).
Am pierdul legatura cu el de acum 20 de ani; eu aveam 4 ani.

Si as vrea sa stiu daca am vreun drept sa-l chem in instanta pentru ca m-a neglijat atata timp (nu mi-a oferit absolut nimic). La un moment dat rudele au reusit sa-l contacteza, si i-au dat datele mele,dar el nu a vrut sa luam legatura)

Singurele lucruri care le cunosc despre el sunt cele care imi apar in certificatul de nastere.Si stiu sigur ca este in tara.

Nu stiu sigur in ce judet al tarii se afla.

Cum procedez.?Banuiesc ca nu sunt singura persoana,dar nu am auzit solutianarea unei astfel de situatii

Astept cu nerabdare un raspuns, va multumesc
Contactati o agentie de detectivi care sa-l caute si folositi raportul lor de identificare in instanta. Sunt multe cazuri de acest gen.
Mai exista alta metoda decat cea prin detectivi particulari?

Iar in instanta sub ce pretex il pot chema. Lipsa indatoririlor de parinte la vreme respectiva?

Vreau sa-l actionez in instanta doar pentru castiguri materiale, evident. Cum pot afla ce are pe numele lui, sau daca exista notiunea de "datorie monetara" sau ceva de genul.

Familia mea m-a incurajat sa rup orice legatura cu el.Dar pentru ce a facut as vrea sa-l fac sa sufere, sa-i iau cat de mult posibil.

Stiu ca suna a telenovela sau ca sunt extrem de egoist, as vrea sa stiu daca actiunele mele au justificare (legal este de ajuns sa-mi dau in judecata tatal biologic, si sa cer daune materiale pentru neglijenta sa ca parinte),

Sau sunt in prezent usor deprimat sa-mi doresc razbunare prea mult
Ultima modificare: Duminică, 25 August 2013
Asparagus, utilizator
Nu cred ca puteti la instanta sau politie.
Doar cu deteciv particilar puteti sa il cautati.
Asparagus a scris:

Sau sunt in prezent usor deprimat sa-mi doresc razbunare prea mult

sfatul meu e să încerci să ieși cât mai repede din depresie. gândirea pe care o afișezi aici e autodistructivă. ești pe cale să arăți că-i semeni aceluia pe care-l acuzi că te-a părăsit. că nu ești cu nimic mai bun. nu știu de ce, am impresia că ești, totuși, mult mai bun.:)
apreciez sfaturile pe care ți le-a dat familia.
nicio răzbunare din lume nu compensează ce ți-a fost luat.
îți doresc o inimă ușoară și putere de-a ierta. pentru binele tău, nu al canaliei.
Mergi la primaria localitatii unde locuiesti si depune o cerere la evidenta persoanei,iti trebuie copie dupa CI si ultimul domiciliu al lui pe care il cunosti, daca o sa vrea sa ia legatura cu tine o sa primesti adresa lui,dar te sfatuiesc sa nu mai gandesti asa, nu esti singurul copli pe care tatal l-a neglijat,citeste pe forum sa vezi ce sunt in stare sa faca parintii copiilor pe care i-au facut si crescut dar si invers.Viata ta poate a fost mai buna fara el .
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2013
pusa2mimi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitare minor de catre bunici BiancaTudose BiancaTudose daca imi poate oferi cineva o parere, as fi recunoscatoare. . A si B au trait in concubinaj mai multi ani, timp in care au facut un copil, recunoscut de B. A ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara/drept vizita lexyaly lexyaly Am divortat de un an si aproape 2,copilul ramanand in custodia mea dar pe hotararea judecatoreasca nu s-a pus un program de vizita pt tata,ci doar pensia ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor maryapopescu maryapopescu am un copil de 1 an si este trecut pe numele ambiilor parinti, nu suntem casatoriti. tatal il viziteaza foarte rar,sa nu mai vorbesc de contributia la ... (vezi toată discuția)