avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Activitate alizukmia

Activitate alizukmia

Parintii mei detin o suma de bani din care vor sa imi cumpere o garsoniera pe numele meu.
Vreau sa stiu daca exista o modalitate prin care eu sa ma oblig sa le restitui contravaloarea garsonierei intr-o perioada de 10-12 ani, in conditiile in care eu voi fi proprietara acelei garsoniere.
Si inca o intrebare: daca intru in posesia acestei garsoniere cu 5 luni inainte sa ma casatoresc, sotul meu poate avea dreptul la ea, in conditiile in care avem un copil impreuna?
Va multumesc!
Sunt studentă la zi în cadrul unei facultăți particulare în anul 3. În anul 1 și 2 am urmat cursurile de la învățământ la distanță și nu am avut asigurare medicală iar acum m-am transferat la zi. Aș dori sa știu dacă beneficiez de asigurare medicală chiar dacă facultatea este particulară, având în vedere ca sunt înscrisă la cursurile de zi.
Vă mulțumesc!
Buna ziua,
Momentan sunt studenta la invatamant la distanta in cardul unei universitati particulare. Am terminat anul 2. Urmeaza sa nasc in lunile aprilie-mai anul viitor. Intrebarea mea este: daca ma transfer acum la invatamant de zi si fac anul 3 la zi, pot primi indemnizatia de crestere a copilului atunci cand voi naste?
Mantionez ca am 23 de ani si nu am obtinut venituri inpozabile in unltimele 12 luni.
Va multumesc!