avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Activitate simiongina

Activitate simiongina

am gasit asta pe net ce inseamna?De asemenea, proiectul legislativ prevede graţierea cu o treime a pedepselor cu închisoarea între şase şi opt ani inclusiv, graţierea cu o cincime a pedepselor cu închisoarea între opt şi 10 ani inclusiv. Proiectul de lege prevede că de la aceste graţieri şi amnistieri sunt excluşi cei recidivişti prin condamnări anterioare sau condamnaţi pentru infracţiuni săvârşite în stare de recidivă.

Răspuns la discuția Custodia copilului
pana acum am locuit in casa lui,dupa ce isi va ispasi pedeapsa poate face ceva sa castige custodia fetitei?
Răspuns la discuția Custodia copilului
sau dupa ce isi va ispasi pedeapsa poate castiga fetita?
Răspuns la discuția Custodia copilului
dar parinti lui se poate ocupa ca ei au intretinuto pana akum eu nu am fost angajata nicodata,ei avand firme avand bani si eu avand si eu cazier din cauza acelor 2 ani cu suspendare,ce ar putea face el sau familia lui sa imi castige fetita sa stiu sa ma pregatesc va multumesc
buna seara sotul meu este condamnat la 7 ani inchisoare,eu 2 ani cu suspendare,amandoi avem o fetita in varsta de 3 ani si 6 luni,fetita este trecuta pe numele lui, daca ne judecam pentru custodia copilului cine va castiga? specific ca sotu are situatie financiara foarte buna atat el si cat si parinti lui,case vile,terenuri fiind pe numele lui,eu ne avand nimic decat casa parintilor mei care nu este pe numele meu si nu este o casa luxoasa(mai saraca) cui va da judecatorul custodia?
mai va rog sa ma lamuriti in a doua problema,eu cu sotul meu avem o fetita in varsta de 3 ani,fetita fiind pe numele lui,daca ne judecam pt custodia fetitei cn ar castiga? specific ca el are o situatie financiara foarte buna,Vila,terenuri,pe numele lui,iar eu nu am nimic doar locuinta parintilor care nu este o casa mare si luxoasa.
tot un avocat cu nume din baroul bucuresti mi-au spus ca din noul cod penal talharia o sa fie 3-18 ani si atunci sotului meu il poate incadra la minim cum are el acum 7 minim il face de 3 ani ca este primar,se poate treaba asta dl avocat?
buna seara as dori sa ma lamuriti si pe mine mai clar va rog din suflet,sotul meu are o pedeapsa de 7 ani pt talharie el fiind la prima fapta,o situatie financiara buna,cu acest nou cod penal se incadreaza si acei ramasi definitiv? Are vreo sansa sa ii scada si lui din pedeapsa? Va rog din suflet sa ma lamuriti,va multumesc