buna seara sotul meu este condamnat la 7 ani inchisoare,eu 2 ani cu suspendare,amandoi avem o fetita in varsta de 3 ani si 6 luni,fetita este trecuta pe numele lui, daca ne judecam pentru custodia copilului cine va castiga? specific ca sotu are situatie financiara foarte buna atat el si cat si parinti lui,case vile,terenuri fiind pe numele lui,eu ne avand nimic decat casa parintilor mei care nu este pe numele meu si nu este o casa luxoasa(mai saraca) cui va da judecatorul custodia?
dar parinti lui se poate ocupa ca ei au intretinuto pana akum eu nu am fost angajata nicodata,ei avand firme avand bani si eu avand si eu cazier din cauza acelor 2 ani cu suspendare,ce ar putea face el sau familia lui sa imi castige fetita sa stiu sa ma pregatesc va multumesc
Acum - cat timp tatal isi ispaseste pedeapsa - dvs ce va doriti? Inteleg ca acest copil este recunoscut de catre tata.
La acest moment puteti solicita ca locuinta minorei sa se stabileasca la dvs. Chiar daca imobilul este al parintilor nu este o problema. Unde a locuit copilul pana acum?
Minorul are dreptul de a sta cu parintii si doar in mod subsecvent cu bunicii. Oricum bunicii ar tb sa faca o cerere in acest sens in instanta.
Dupa ce tatal se libereaza, va putea face cerere ca minora sa locuiasca cu el.
Custodia va fi una comuna, neexistand motive pt o custodie exclusiva atata vreme cat si dvs sunteti condamnata, dar cu suspendare.