avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

buna seara sotul meu este condamnat la 7 ani inchisoare,eu 2 ani cu suspendare,amandoi avem o fetita in varsta de 3 ani si 6 luni,fetita este trecuta pe numele lui, daca ne judecam pentru custodia copilului cine va castiga? specific ca sotu are situatie financiara foarte buna atat el si cat si parinti lui,case vile,terenuri fiind pe numele lui,eu ne avand nimic decat casa parintilor mei care nu este pe numele meu si nu este o casa luxoasa(mai saraca) cui va da judecatorul custodia?
Cel mai recent răspuns: simiongina , utilizator 12:08, 27 August 2013
pana acum am locuit in casa lui,dupa ce isi va ispasi pedeapsa poate face ceva sa castige custodia fetitei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma - incadrare pedeapsa simiongina simiongina buna seara as dori sa ma lamuriti si pe mine mai clar va rog din suflet,sotul meu are o pedeapsa de 7 ani pt talharie el fiind la prima fapta,o situatie ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor Acon Insolvency Group SPRL Acon Insolvency Group SPRL buna ziua, ce se poate face in cazul de incredintare minor atata timp cat tatal si mama nu sunt casatoriti, tatal este inchis in germania iar mama este in ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la un divort cu un minor cand tatal minorului ii plecat in strainatate? RORSCHACH RORSCHACH Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cum se procedeaza la un divort cand tatal minorului ii plecat in strainatate? Pe scurt: Doi ani de concubinaj+patru ani ... (vezi toată discuția)