avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate catalin_hertz

Activitate catalin_hertz

multumesc pentru raspuns. imi puteti mentiona ce in zile termen de urgenta?
nu exista nici o posibilitate legala de a grabi judecarea la opozitie sau altceva? pt ca acesti indivizi au completat un bilet la ordin abuziv , lucru sesizat de banca , dar au reusit investirea sa cu formula executorie......
Buna ziua...din pacate nu am primit nici somatie , m am trezit direct cu conturile blocate. o alta situatie este ca am inregistrat opozitia la executare pe data de 02.09 si nici macar pana acum nu am primit termen.
Va puteti da cu parerea? Multumesc
buna ziua

Mai jos gasiti sentinta :

Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de creditoarea .................... SRL - prin executor judecătoresc ........................... Încuviinţează executarea silită prin poprire şi executare silită mobiliară, pentru suma de ..................................... la care se vor adăuga cheltuielile de executare, împotriva debitoarei......................în baza titlului executoriu reprezentat de Biletul la ordin seria ...............nr.............. emis la data de 04.05.2011 scadent la data de 17.07.2013. Autorizează creditoarea să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac.
Buna ziua

am si eu urmatoarea situatie.

Am eliberat un b.o acum 3 ani de zile catre o firma ca si garantie cu care am avut relatii comerciale cateva luni. dupa 3 ani ma trezesc ca ei completeaza biletul la ordin cu niste penalitati pentru o suma de cateva mii de lei ramasa restanta (asa sustine ei). In contract se mentiona ca plata va fi facuta cu bilet la ordin la 60 de zile , dar ei in loc sa introduca biletul au asteptat 3 ani. an instiintat banca cu privire la acest aspect , le am transmis toate documentele si raspunsul a fost: ca au refuzat biletul la ordin din urmatorul motiv:

Notificare de la emitent privind completarea abuziva a unui ID cu referire la prevederile pct. 71 din Norma Băncii Naţionale a României nr. 7/1994 privind comerţul făcut de instituţiile de credit cu cecuri, cu modificările şi completările ulterioare şi pct. 76 din Norma Băncii Naţionale a României nr. 6/1994 privind comerţul făcut de instituţiile de credit cu cambii şi bilete la ordin, cu modificările şi completările ulterioare -- neinscriere CIP

acum ma trezesc ca au investit acest bilet la ordin cu formula executorie la un executor. Imi puteti spune daca un bilet la ordin pe care si scrie ca e completat buziv poate fi investit cu formula executorie la un executor?