avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate nedelcu1971

Activitate nedelcu1971

Răspuns la discuția Insolventa
Va multumesc foarte mult, pentru promtitudine si calitatea raspunsului,
confirm ca, conducatorul auto este, sau mai bine spus, a fost angajat al societatii. pina l-a data de 10/08/2013, fiind angajat in data de 08/04/2013.
Conducatorul auta, care l-am avut angajat, mi-a produs o paguba de 15000eur,amenda 4800eur + vinzarea cu cardul de motorina a unei cantitati impresionante de combustibil, inainte de a pleca in vacanta catre Romania, in acest moment sint total blocat neavind posibilitatea de a-mi plati facturile de motorina si autostrazi.
Ce sfat imi puteti da? Este direct raspunzator, fata de situatia creata, tinind cont ca sint in insolventa si pe 30septembrie ar trebui sa se voteze planul de reorganizare? Administratorul judiciar poate sa faca ceva?

Multumesc.
Buna ziua,
am avut 3 camioane achizitionate in sistem de leasing, care au fost returnate la banca de leasing, in cazu-l vinzarii acestor camioane de catre banca, la un pret inferior valorarii reale a vehicolului, banca de leasing, mai poate factura diferenta,catre societate fiind in insolventa?
Avansu-l care a fost platit catre banca de leasing, ma ajuta sa acoper datoria catre ei, in cazul unei contestatii, confirm ca, camioanele au fost returnate pe cale amiabila, fara probleme, iar vehicolele in perfecta stare, prctic aproape noi.
Casa mea de proprietate, am trecut-o ca fiind sediul coietatii, inregistrind-o chiar pe societate, mai pot face ceva pina l-a voatrea planului de reorganizare, confirm ca, societatea are 2 linii de credit de 110000eur, dar mai sint de incasat 100000eur din tva extern, suma pe care banca nu o i-a in considerare datorita faptului ca ajunge foarete greu.

Multumesc.
Discuție Insolventa
Buna ziua,
cit la % din datoriile unei societati vin acceptate la plata, intr-un program de reorganizare?
Sume neincasate pot fi compensate cu datorii catre banca?
Datorii cumulate in perioada insolventii,se sting in cazu-l falimentului?
Persoane ce au lucrat si au adus pagube societatii, pot fi ,,declarate,, resposabile de situatie?

MULTUMESC.