Multumesc pentru raspuns. Credeam ca se trimite de la judecatorie, deci asteptam degeaba :(. Fostul meu sot locuieste in alt oras, as putea sa o trimit prin posta?
buna ziua
Am divortat in iulie 2014, sentinta devenind definitiva si irevocabila in septembrie 2014. In urma sentintei s-a stabilit pentru cei doi copii ai nostri pensia alimentara la o treime din veniturile nete ale tatalui, urmand ca sa i se opreasca din salar, doar ca la copii nu ajung banii... M-am interesat la el la serviciu si cei de la financiar zic ca nu au primit nimic de la judecatorie.Ce ar trebui sa fac, unde sa ma interesez?
Buna ziua, am nascut pe data de 30 mai 2012 si mi-am facut cerere pt concediu de crestere a copilului pe o perioada de doi ani. As vrea sa ma intorc la serviciu mai devreme dar cand am fost sa intreb la cei de la resurse umane ( lucrez intr-un spital ) au spus ca nu se poate pt ca au angajat in locul meu pe cineva cu contract pe o perioada determinata si nu pot sa revin decat cand implineste copilul doi ani.Nu exista nici o posibilitate sa ma intorc mai repede?