avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate Raluca_2013

Activitate Raluca_2013

recent am intampinat urmatoarea situatie: mi-a fost ,,sparta,, parola de acces la email de unde mi-a fost luata o copie scan a cartii de identitate - persoana care a facut acest lucru e din cercul meu de cunoscuti; acesta a folosit copia CI si semnatura mea (semnatura originala) pentru a solicita firmei de hosting care gazduieste domeniul website-ului meu sa-i transfere lui domeniul - adica el se poate impropietari cu web site-ul meu, castigand bani din functionarea acestuia
mentionez ca intre mine si firma gazduitoare nu exista un contract scris pentru ca nu au o astfel de procedura - exista pe site-ul lor un fel de acord pe care il accepti implicit in momentul in care platesi factura pe care ti-o emit.
problema mea in acest moment este recuperarea domeniului si securitatea acestuia - se pare ca e ,,suficient,, sa mi se fure o copie CI si o copie a semnaturii in original pe care sa le trimita la firma de hosting ca sa poata intra in proprietatea domeniului (si a website-ului) - n-am fost in nici un fel consultat si n-am primit nici o solicitare a acordului meu referitor la transferul domeniului (posibil sa-mi fi transmis aceste informatii pe adresa de email care mi-a fost ,,spart,,); pe site-ul firmei de hosting nu este descrisa procedura prin care firma verifica solicitarea de transfer a domeniului din proprietatea actualului detinator, in proprietatea unui alt detinator.
Ce as putea face, legal, intr-o asemenea situatie? Ce solicitari as putea avea catre aceasta firma de hosting ca sa-mi pot recupera website-ul si ca sa pot beneficia de securitate?

Multumesc.