avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate nellyanne

Activitate nellyanne

Răspuns la discuția Concediu medical
Va multumesc frumos .Deci nu este nici o problema?pt ca ei au spus ca nu o sa fie bun ca trebuie sa fie cu data de 04 09 2013.
DIn data de 23 08 2013 pana in 03 09 2013am avut concediu legal se este problema daca concediu medical este cu data de 03 09 2013 sau trebuie modificat cu data de 04 09 2013 ?
NU am nici un fel de probleme ,singurul motiv este angajatorul care tot incearca sa-mi bage bete-n roate o data nu este bun concediul ,ba ca medicul ginecolog este prost de prelungeste concediu ,dar eu primesc concediile prin comisie pt.ca am deja peste 105 zile de concediu .Si ma ameninta tot timpu ca daca in 24 ore nu le aduc concediul nu-l mai primeste ,ba ca prima data sa-l duc la medicul firmei si apoi la ei ca poate medicul de la firma nu mi-l accepta si tot asa.
Concediul medical,trebuie dus la unitatea angajatoare sau la medicul firmei pt.ca mi se spune de la firma sa-l duc la medicul firmei si apoi la ei .este normal?
Buna ziua as avea o intrebare sunt insarcinata si pana in prezent am beneficiat de 105 zile de concediu medical deoarece este sarcina cu risc se poate sa am probleme la servici din cauza asta sa ma dea afara ?