Eu cu executorul nu am niciun contract, doar ii fac platile care trebuia sa I le faca firma cu care am incheiat promisiunea de vanzare, deci nu l-as considera creditor. Eu in urma platilor voi dobandi dreptul de proprietate asupra unor active cu care s-a girat pentru a se obtine creditul. Cumva as inregistra avansuri de imobilizari la furnizori de imobilizari, ce parere aveti, e ok?
Am preluat pe baza acestui act notarial obligatiile de plata ale societatii catre un executor judecatoresc pt un credit restant girat cu teren si imobile, in schimbul proprietatii acestora cand ipoteca va fi retrasa de catre banca. Suma restanta urmeaza a fi achitata executorului in transe pana la stingerea datoriei. Cum inregistram platile catre executor, il consideram furnizor de imobilizari sau creditor ?
Am uitat sa mentionez ca ven din salarii le obtin de la un srl,unde sunt angajata,intrepr individuala nu are angajati.La Srl, voi figura in concediu de crestere copil.
Multumesc de raspuns,ma voi adresa asistentei sociale.
Sunt beneficiara de fonduri nerambursabile confom masurii 313incurajarea activ turistice,pentru care am infiintat o intreprindere individuala,cu cod fiscal.In prezent am venituri din salarii,stagiu de cotizatie ok .intrebarea mea este: mai pot beneficia de indemnizatie crestere copil daca voi incasa fonduri nerambursabile pe ii? Dar veniturile din inchirieri sunt permise?