rosa_weigand a scris:
Eu am luat o decizie cam riscanta, dar am luat-o, si m-am apucat sa invat NCPP. A fost modificat mult anul asta si ma intreb daca-l mai schimba pana intra, dar cum incertitudinea pt mine=stres total, am luat decizia sa cred ce vreau eu - ca o sa intre si o sa se dea din el. Asta in primul rand pt ca la PP eu am stat foarte prost si mi-e mult mai greu sa invat decat la celelalte, asa ca nu mai astept.
Si desigur, ce am vazut deocamdata prin el ma cam sperie. Prima problema e ca se muta alineate de la un articol la altul, articole de la un capitol la altul, astfel ca daca incurcam VCPP cu NCPP la examen s-ar putea sa iasa urat. Iar primul art. nu mai are aceeasi valoare din punctul meu de vedere, se refera la "norme", nu la procesul penal... dar o sa il invat, ca nah.
Sunt multe/de substanta modificari la proc.penala noua,din ce ai citit pana acum? Nu ma refer la structurarea articolelor,ci la esenta...proceduri in sine...Mersi...
Cred ca e o decizie inteleapta,nu riscanta... nu cred ca isi mai permit sa amane intrarea in vigoare a noilor coduri...