avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate 9iustitia

Activitate 9iustitia

Ba da...Baremul nu cred ca-l poti asimila actului adm.
Nici mie nu mi se pare in regula...am preluat-o de pe grup.
Nu...pt contencios trebuie parcursa procedura prealabila..30 zile.Cel cu ideea zice sa atacam baremul(maine sunt 30 de zile de la afisare)...sa cerem lamurir despre cum au intrepretat ei baremul.....in fine...nu cred ca are vreun sens... :)
Pe grupul "memoriu examen barou" e o idee : daca vrei sa ataci in contencios adm. MAINE e ultima zi pentru a depune plangerea prealabila .....cei interesati intrati pe FB!!!
anaolar a scris:

andreeas1 a scris:
PS: n-am stat sa citesc cele 1001 de randuri scrise de voi. Cine a invatat a scris, cine nu, nu.

Andreeas1, tu ce ai facut? Nu te-am mai vazut pe aici, ai luat?


Bineinteles ca a luat!! Altfel nu indraznea sa sa spuna ca toti cei picati n-au invatat....

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
rosa_weigand a scris:

La prima vedere ai impresia ca da, apoi le regasesti pe toate dar in alte forme/locuri. Au adaugat camera preliminara ca element de reala noutate.
A, si invinuitul acum e suspect. Cateva principii fundamentale noi.


Multumesc pt .raspuns....Oricum ia ceva timp sa poti asimila noutatile....Spor!
Spunea cineva pe fb ca pana vineri ....au zis de la secretariat... :((
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
rosa_weigand a scris:

Eu am luat o decizie cam riscanta, dar am luat-o, si m-am apucat sa invat NCPP. A fost modificat mult anul asta si ma intreb daca-l mai schimba pana intra, dar cum incertitudinea pt mine=stres total, am luat decizia sa cred ce vreau eu - ca o sa intre si o sa se dea din el. Asta in primul rand pt ca la PP eu am stat foarte prost si mi-e mult mai greu sa invat decat la celelalte, asa ca nu mai astept.
Si desigur, ce am vazut deocamdata prin el ma cam sperie. Prima problema e ca se muta alineate de la un articol la altul, articole de la un capitol la altul, astfel ca daca incurcam VCPP cu NCPP la examen s-ar putea sa iasa urat. Iar primul art. nu mai are aceeasi valoare din punctul meu de vedere, se refera la "norme", nu la procesul penal... dar o sa il invat, ca nah.


Sunt multe/de substanta modificari la proc.penala noua,din ce ai citit pana acum? Nu ma refer la structurarea articolelor,ci la esenta...proceduri in sine...Mersi...
Cred ca e o decizie inteleapta,nu riscanta... nu cred ca isi mai permit sa amane intrarea in vigoare a noilor coduri...
amt11 a scris:

Propun sa adresam initial un memoriu catre UNBR si INPPA in care sa ne exprimam parerea despre subiecte, barem si notele acordate. Poate totusi ne vor lua in seama in momentul in care vor recorecta lucrarile si ne vor acorda punctajul meritat. Este dreptul nostru sa ne expunem un punct de vedere!


Eu sunt de acord si voi sprijini orice demers pe care vreti sa-l faceti. Dar trebuie sa fim mai multi pentru a avea mai multe sanse,de aceea cred ca ar fi bine sa faceti un anunt pe grupul de pe facebook ....si sa adunam mai multe semnaturi...

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Hmmm.... eu mă tot încăpăţânez să cred că la diferenţele astea enorme de punctaj e vinovat numai şi numai subiectivismul corectorilor.... :D şi astrele...pentru că trebuie să fii foarte favorizat de conjuncţiile astrale să urci atâtea poziţii după contestaţie,în timp ce alţii pică la sutime....
ªi dacă la 120 de locuri aşa stau lucrurile,atinci mă gândesc cum or sta la concursurile astea direct pe post unde sunt doar DOUÃ locuri.....

Da,la SNG va fi totul pe NCPC ,clar! Cu NCPP vom vedea....poate avem iarăşi surpriza să-l amâne.Dar foarte probabil să avem si NCPP pt.ca se da legislatia în vigoare la data anuntarii concursului.
Despre INM nu stiu nimic....vor da ei o tematica prin martie probabil....
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Trebuie invatat perfect....de 10 pe linie sa poti fi sigur de reusita... :)