Tatal este sofer de camion, este plecat foarte mult timp din tara. Eu am propus ca fiul meu sa locuiasca in continuare cu mine, iar in perioada cat e tatal acasa, sa locuiasca la el. dar nu doreste asa, vrea sa stea copilul tot timpul cu el. in perioada cat e plecat, bunica paterna ar urma sa se ocupe de fiul meu.
iar tatal nu are o locuinta stabila. deocamdata adresa din buletin este la domiciuliul parintilor mei, el urmand probabil a locui in chirie.
[pentru a completa un mesaj, folositi functia editeaza, multumesc]
Am un copil de 13 ani jumate dat spre crestere si educare printr-o sentinta de divort(definitiva si irevocabila de 10 ani). As dori sa imi spuneti care sunt conditiile legale prin care tatal sau il poate lua la el. Mentionez ca sunt cadru didactic, nu am vicii, sunt o persoana morala si echilibrata, consider ca nu sunt un parinte denaturat, si nu doresc ca fiul meu sa locuiasca cu tatal sau, desi copilul isi doreste. Tatal se bazeaza pe faptul ca, in cazuluni proces, judecatorul cere parerea minorului. Mentionez ca tatal are antecedente de probleme cu alcoolul si este o persoana violenta. Multumesc.