Multumesc pentru lamuriri. Azi am primit adeverinta dar nesemnata, parafata de presedinte. In cele din urma probabil ca voi reusi sa finalizez actiunea "adeverinta" #-o. Am inteles cum sta treaba cu fondul de reparatii, desi mi-e greu sa accept ca am dat banii pe ceva de care nu voi beneficia. Referitor la fondul de rulment, am pus o intrebare administratorului iar acesta mi-a comunicat suma, si mi-a indicat sa incerc sa o recuperez de la viitorul proprietar, deoarece asa a mai procedat si in alte situatii si nu doreste sa "umble" la bani. Probabil ca sunt pusi la o banca pe termen????? In fine... ma bucur ca voi scapa de asociatia de proprietari, de adminitrator, de presedinte si de toata jecmaneala facuta in numele " fondului de reparatii ale condominiului", al "partilor comune", al "pierderilor", etc. Va multumesc pentru sfaturi, tuturor! O seara placuta!
multumesc pentru precizari, insa ca sa ma pot intelege cu viitorul proprietar pentru recuperarea fondului de reparatii, ar trebui sa am o buna comunicare cu administratorul, sa-mi explice pentru ce au fost colectate aceste sume, cat anume s-a cheltuit si cat urmeaza sa se cheltuiasa pe reparatii viitoare de care eu nu voi beneficia (sumele fiind colectate in avans, pentru cheltuieli de reparatii viitoare). Mentionez ca nu locuiesc in acel apartament insa chiriasului ii returnam lunar fondul de reparatii platit la administratie.
Buna ziua,
As dori sa aflu unde pot reclama administratorul blocului deoarece acesta refuza sa imi elibereze adeverinta necesara la instrainarea apartamentului, in conditiile in care nu am nicio datorie la asociatia de proprietari iar cheltuielile sunt platite la zi. Concret acesta ma amana de la o zi la alta, motivand ca nu are timp pentru eliberarea adeverintei. De asemenea as mai vrea sa stiu ce se intampla cu fondul de rulment si fondul de reparatii (care nu a fost folosit pana in prezent la nicio reparatie) in momentul in care instrainez apartamentul. Sumele le aflu de la administrator? Aceste fonduri se pot recupera de la adminstrator sau de la viitorul proprietar? Va multumesc!