fardia a scris:
As dori sa aflu unde pot reclama administratorul blocului deoarece acesta refuza sa imi elibereze adeverinta necesara la instrainarea apartamentului, in conditiile in care nu am nicio datorie la asociatia de proprietari iar cheltuielile sunt platite la zi.
Puteti sa-p reclamati oriunde pe adminisytrator ca nu va elibereaza adeverinta tot asa cum puteti sa-l reclamati pe instalator, pe casier sau tehnicianul de la lift. Nici unul din acestia nu au cum sa va elibereze adeverinta pentru instrainarea apartamentului.
Solicitati adeverinta printr-o cerere catre presedintele asociatiei si nu catre administrator.
De asemenea as mai vrea sa stiu ce se intampla cu fondul de rulment si fondul de reparatii...
Fondul de rulment o sa-l recuperati dupa afiasrea listelor de plata pana la data vanzarii apartamentului si predarea acestuia noului proprietar, eventual regularizand debitele datorate de dumneavoastra din acest fond de rulment.
Fondul de reparatii nu se restituie platitorului. Este un fond ce se calculeaza, se repartizeaza si se plateste dupa suprafata apartamentului si este al apartamentului si nu al unei persoane indiferent ca aceasta este proprietar, chirias sau altfel de locatar.