avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Activitate StephanAndrew

Activitate StephanAndrew

Multumesc pentru informatii!.
Da , in Romania totul merge in favoarea hotilor.
Multumesc pentru informatii si sfaturi , o sa incerc tot posibilul.

Ultima intrebare , politia nationala care este ?
Am omis sa precizez ca persoana care face problemele , este considerat cu probleme psihice desi nu-i. In acest caz mi se ingreuneaza cazul ?.
Am inteles in cazul cu atac/aparat, el daca vine cu o bata , eu nu pot veni cu pistolul, trebuie sa fie un echilibru in atac , mai exact , trebuie sa joc jocul hotului , asta am inteles , dar ce as putea face ca sa mi se faca dreptate ? , eu ma gandeam sa pun camera de supraveghere.
Daca il surprinde camera de supraveghere ca imi intra pe proprietate , am sanse sa il duc in instanta ?.
Multumesc!
De 3-4 ani am niste probleme cu niste vecini , am o casa la tara care merg ocazional , si acesti vecini deseori imi intra pe proprietatea mea si imi devasteaza/fura bunuri , daca eu il prind pe proprietate si il lovesc/ma apar , am si eu de platit ?. Nu as dori sa fac asta , dar cu Politia locala nu am rezolvat nimic, tot satul il terorizeaza acel vecin, are zeci de reclamatii , chiar si politia locala a spus-o ca are o multime de acuzatii , dar nu se face nimic , ce as putea face ?.

Multumesc!