avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate ipop72

Activitate ipop72

HG nr 1408 este o parte din ceea ce cautam eu adica. clasificarea substantelor periculoase.ati oferit un raspuns profesionist dar totusi cu o mica greseala:"Atata timp cat substanta chimica nu este un precursor pentru fabricarea drogurilor nu vad de ce nu puteti detine o substanta chimica care este depozitata conform specificatiilor din fisa cu date de securitate." conform legii acidul clorhidric si cel sulfuric sunt clasificati ca si precursori dar cu drept de detinere si utilizare la persoanele fizice.va multumesc ptr timpul acordat!
domnu'Popa daca aveti capabilitatea de a-mi raspunde la intrebarea :poate o persoana fizica sa detina acid azotic,sulfuric si clorhidric?astept un raspuns,iar daca nu aveti capabilitatea va rog sa va abtineti de la a-mi spune povesti!''Din precizari reiese destul de clar in ce conditii pot fi detinute substante periculoase. ''din care precizari reiese clar ce? eu inca nu am gasit nicaieri sa specifice despre acizi enumerati mai sus,sunt specificate doar ''substante periculoase'',dar care sunt acele substante periculoase si unde sunt catalogate ele?asta e ceea ce vrea sa citesc,nu ce zice siteul politiei"Legislaţia în vigoare prevede că producerea, deţinerea precum şi orice operaţiune privind circulaţia produselor ori substanţelor toxice, fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte conform Codului Penal."care este aceasta legislatie si care sunt considerate produse toxice?Va multumesc!
nimic concludent in linkul dvstra ptr mine ca persoana fizica.sunt interesat eu ca si persoana fizica daca legea imi permite sa detin acid azotic,clorhidric si sulfuric,ptr ca pana acum nu am gasit nimic concret care sa spuna ca e interzis sau nu e interzis pana la o anumita cantitate
as fi interesat mai mult despre ce prevede legea la detinere,daca este permisa,ce cantitate e permisa unei persoane fizice
daca se poate sa-mi oferiti niste linkuri cu ceea ce prevede legea despre detinerea de acizi azotic,clorhidric...VA MULTUMESC MULT!
acuma am inteles deci se ia cuvantul examinare ca un tot ( ca un ying si yang)deci nu e examinare teoretica si examinare practica, e examinare care contine proba teoretica si practica.deci e examen de bacalaureat daca iei romana si pici la mate ai picat bacu si tre sal dai iar.am inteles acuma mii de multumiri!!!!
salutare am vazut postul tau din Data post: Joi, 29 August 2013, 11:13.sunt interesat sa vad unde scrie ca trebuie sa repeti proba teoretica in urma declarari ca respins la proba practica.mii de multumiri daca poti sa ma ajuti ipop72