avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Activitate Alexa45

Activitate Alexa45

Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Am de audaugat ca, desi el a parasit localitatea, are domiciliul pe actul de identitate acelasi cu al meu, adica la parintii mei.
Buna ziua! Am trait in concubinaj cu tatal fetitei mele de 2 ani jumate. Din cauza neintelegerilor ne-am separat acum jumatate de an. El a plecat in alta localitate fata de care suntem eu si copilul, la mama lui. Am luat legatura de foarte putine ori cu el, de fiecare data reprosandu-ne anumite lucruri, apoi, din motivul ca mi s-a stricat telefonul mi-am schimbat si numarul de telefon. Acesta putea sa ma contacteze prin numarul de telefon al parintilor mei, a fratelui meu, sau retelelor de socializare, dar nu a facut-o. Cand am vorbit ultima oara cu respectivul, i-am cerut sa imi dea procura pentru copil, deoarece vreau sa plec din tara sa lucrez, acesta nefiind deacord. Pot intenta un proces pentru procura copilui? Este posibil sa obtin procura in acest fel? Dureaza mult sau este costisitoare actiunea? As vrea sa aflu pareri inainte de a vorbi cu un avocat. Multumesc anticipat!