Bună ziua. Cu respect vă adresez o întrebare. În ce constă şi ce verificări se fac în cadrul corpului de control al experţilor judiciari topografici? Vă rog, un răspuns urgent.
Expertul este din judeţul Sibiu. ªtiţi cumva dacă în judeţul Sibiu există un astfel de Corp al expertilor tehnici judiciari? Termenul stabilit de Instanţă este de 3 săptămâni. Unde altundeva mă pot prezenta pentru a-l reclama în acest timp? În decursul acestor acestor 3 săptămâni care este perioada prevazută de lege în care să depun obiecţiunile la dosar?
Bună ziua. Am o nelămurire cu privire la o expertiză tehnică topo ridicată corect din teren, dându-i-se toate explicaţiile şi lămuririle necesare şi actele de proprietate ale acestui teren expertului. Însă expertul a depus la Instanţă un singur exemplar după o perioadă de 4 luni a raportului de exerptiză şi a schiţei anexate întocmite tendenţios. Completul de judecată a stabilit suma de 3.500 Ron şi mi-a impus să plătesc expertiza integral înainte de a o vedea şi studia.
Problema mea este, unde mă pot adresa pentru a reclama expertul pentru a întocmi raportul de expertiză corect conform actelor de proprietate, având în vedere că tot completul de judecată îl tolerează pe acest expert şi chiar îl susţine.