avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate diana_68

Activitate diana_68

Răspuns la discuția Divort fara prezentare partener
Va multumesc pentru raspunsurile dvs.

Am avut avocata dar dupa 3 termene (si-asa la un termen m-am reprezentat singura) m-a lasat balta si acum ma reprezint singura.
Am citit ca la divortul pe cale judecatoreasca se poate face " la cererea unuia dintre soti, dupa o separare in fapt care a durat cel putin 2 ani".
Chiar treb sa treaca 2 ani de la separarea nostra in fapt pt a se pronunta ?
Temerea mea e sa nu se inchida dosarul (fara sentinta) din lipsa de procedura desi la termenul trecut am intrebat-o pe dna judecator daca nu ar trebui sa dau anunt la ziar ...

Astept cu interes opiniile dvs si va multumesc anticipat.
Buna ziua,
de peste 1 an sunt in divort de sotul meu. El desi stie (i-am trimis pe email o captura foto de pe Min. Justitiei cu nr dosarului) nu s-a prezentat la nici un termen si nici nu are de gand. De dinainte de a deschide divortul este plecat in strainatate si nu am cunostinta de adresa sa exacta (a mai fost o singura data in tzara de atunci dar nu pt mult timp).
Mentionez ca nu avem copii in comun si nici bunuri dobandite impreuna.
Datorita faptului ca nu a semnat nicio citatie si ca nici nu exista o dovada ca el stie de divort (asa zice dna judecator), procesul se tot amana ... si nu stiu daca se va pronunta vreodata divortul.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat cum sa procedez ca sa se pronunte divortul.
Multumesc oricui isi exprima o parere.