avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate timtom

Activitate timtom

Răspuns la discuția comisie - eliberare conditionata
v-as ruga frumos sa-mi spuneti , daca stiti si puteti, - in cazul in care - cineva care a fost condamnat la 6,5 ani , si a ispasit 1 an apoi s-a redeschis procesul , apoi a ramas cu aceasi pedeapsa 6,5 ani si el s-a sustras de la pedeapsa - la o eventuala amnestiere , respectiv , din cei 11,5 ani (6,5 +5 = 11,5 ) SE TINE CONT DE ACEL AN FACUT , ramanind doar 10,5 sau toti cei 11,5 ?
vi-as fi foarte recunoscator pt. aceasta precizare !
Răspuns la discuția comisie - eliberare conditionata
Deci - intrarea in comisie de eliberare are loc chiar daca detinutul nu a muncit si nu are raporturi de indisciplina si probabil puncteaza daca are vre-o evidentiere - Corect ? cel putin asta pot eu intalege din acest articol de lege (fara a tine cont de mentiunea speciala a articolului - de virsta , sanatate )
exeplu : Adrian Nastase , etc
as dorii sa stiu daca o persoana care este inchisa poate sa intre in comisia de eliberare fara sa aibe zile cistigate prin munca in penetenciar sau alte evidentieri - adica - este un drept al oricarui detinut sau este conditionata ?
va multumesc pt. raspuns
stie cineva daca, - in cazul in care o persoana are de executat 6 ani si 6 luni inchisore , din care a executat deja 1 an , iar apoi a redeschis procesul ( fiind eliberat si judecinduse pe liber) dupa care a ramas cu aceasi pedeapsa de executat dar el sa sustras de la executarea pedepsei - intrebare - se socoteste si acel an executat la amnestierea pedepsei ( cei 6,5 ani + 5 ani = ???? 11,5 sau 10,5 ) , adica din totalul de 11,5 ani se scade acel an executat ?
va multumesc pt. raspuns