avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Activitate florin_pantazii

Activitate florin_pantazii

multumesc
Buna ziua numele meu este florin .
In ziua de 20.04.2014 , am dorit sa cumpar un autoturism de la un prieten de cartier ( vorbind cu el la telefon in ziua respectiva si spunandu-mi daca ma intereseaza o masina de vanzare , eu i-am spus ca da ,dupa care a urmat sa ma intalnesc cu el sa vad masina etc .) Ne-am intalnit sa vedem masina care se afla in apropierea unu service pe care el il detine , in timp ce eu verificam masina sa vad daca este buna propietarul masini a fost chemat la service de catre un client , intre timp eu am pornit masina pentru a o testa am plecat de pe :((loc 20 METRI dorind sa o bag in service-ul propietarului pentru a o urca pe rampa etc ,in momentul respectiv se afla un echipaj de politie in apropiere ei m-au vazut plecand cu masina au venit dupa mine am oprit mi-au cerut actele de la masina le-am spus ca nu sunt propietarul si ca doresc sa cumpar masina, dupa care a venit propietarul masini si mi-a zis ca nr de la masina sunt expirate . au verificat si domnii politisti nr de la masina si au constatat ca sunt expirate si mi-au spus sa ii insotesc la sectia de politie .

Mi s-a intocmit un proces verbal am urmat sa dau o declaratie in urma celor intamplate , si mi-au zis sa predau permisul in termen de 5 zile pana la solutionarea cazului.

Nestiind ca nr de la masina sunt expirate ( la inceputul intalniri l-am intrebat pe propietar de actele masina el mi-a spus ca nu le are la el si ca sunt acasa daca imi place masina mi le aduce ).

Întrebările ar fi:

Ce pot face eu, fara avocat pentru a ştii in ce stadiu este cazul meu?

Care sunt consecintele mele si ce pot risca ?


MULTUMESC astept raspuns ...
Răspuns la discuția Contract drepturi de autor
multumes
Buna ziua ma numesc Florin si as-i dori sa aflu niste informati despre dreptul de autor. Dorec sa deschid un site ( magazin oline ) dupa o metoda cred eu unica in romania .Vreau sa ma duc la o firma de web design sa imi faca situl.Cum as-i putea sa ma protejez sa nu imi Fure Ideea ce fel de clauze sau contract sa fac cu ei ??????????? Va MUltumesc !!!!!!!