avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contract drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contract drepturi de autor

Buna ziua ma numesc Florin si as-i dori sa aflu niste informati despre dreptul de autor. Dorec sa deschid un site ( magazin oline ) dupa o metoda cred eu unica in romania .Vreau sa ma duc la o firma de web design sa imi faca situl.Cum as-i putea sa ma protejez sa nu imi Fure Ideea ce fel de clauze sau contract sa fac cu ei ??????????? Va MUltumesc !!!!!!!
Cel mai recent răspuns: florin_pantazii , utilizator 18:56, 21 Septembrie 2013
Ideile de afaceri nu sunt protejate, asa ca ideea o poate folosi oricine doreste, din orice tara si fara a plati nicio taxa. Protejate sunt doar imaginile, textul, CSS-ul, HTML-ul, filmele, animatille, etc., in masura in care sunt creatii originale si nu sunt deja incluse in produse de creat websiteuri comercializate in masa. Eventual poate fi protejata marca comerciala, daca o inregistrati la OSIM, adica numele si logo-ul firmei.
multumes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea unei marci la osim (cred) Tudor B. Tudor B. Buna ziua, Imi doresc de multa vreme sa incep un proiect, iar acest proiect include un site (domeniu .com) si o aplicatie de mobil. Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)
Poze luate de pe alte site-uri alx_g alx_g Buna ziua, Sunt ineresat sa stiu daca pot copia/folosi imaginile unor produse luate de pe site-ul producatorului si sa le pun nemodificate pe site-ul meu ... (vezi toată discuția)
Drepturile de autor pentru web-site Lady26 Lady26 As dori sa intreb cum se completeaza un forumular de la Orda pt drepturile de autor a unui web site.Din cat am citit nu se protejeaza ideile sau conceptul,ci ... (vezi toată discuția)