avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate johnms

Activitate johnms

Răspuns la discuția Plati internet card bancar
Scrie plata la x, suma 200 ron (exemplu)...dupa aceea scrie curs euro(apare scris doar dupa ce trec 2 zile)..iar la suma debitata 210 ron...Ok, o sa.merg la.banca sa fac o adresa, in momentul in care am un raspuns oficial o sa il.postez, sunt convins ca sunt fff multi in sotuatia mea. Multumesc!
Buna ziua,
Timp de aproximativ 2 ani de zile am facut multe plati pe internet la la diferite agentii, plati in lei(contul era in lei, contul la care transferam banii). Banii se trageau instantaneu de pe card(si cardul era in lei), dar la doua zile dupa banca ma baga de fiecare data pe minus cu 5-10% din valoarea platii, desi in extras apare clar ca "firma" de pe net tragea suma introdusa de mine la momentul platii. De asemenea banca spune ceva de genul ca nu au nici un fel de comision, diferenta provenind de la cursul valutar(desi eu faceam plata ron-ron). Interesant era ca "diferenta" se tragea din cont dupa 2 zile aproximativ, de fiecare data.

As putea face ceva sa recuperez diferenta? Sincer mam gandit sa merg la protectia consumatorului, nu consider normal ceea ce mi sa intamplat.

Multumesc!