avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plati internet card bancar
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plati internet card bancar

Buna ziua,
Timp de aproximativ 2 ani de zile am facut multe plati pe internet la la diferite agentii, plati in lei(contul era in lei, contul la care transferam banii). Banii se trageau instantaneu de pe card(si cardul era in lei), dar la doua zile dupa banca ma baga de fiecare data pe minus cu 5-10% din valoarea platii, desi in extras apare clar ca "firma" de pe net tragea suma introdusa de mine la momentul platii. De asemenea banca spune ceva de genul ca nu au nici un fel de comision, diferenta provenind de la cursul valutar(desi eu faceam plata ron-ron). Interesant era ca "diferenta" se tragea din cont dupa 2 zile aproximativ, de fiecare data.

As putea face ceva sa recuperez diferenta? Sincer mam gandit sa merg la protectia consumatorului, nu consider normal ceea ce mi sa intamplat.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: johnms , utilizator 00:18, 12 Septembrie 2013
Pe extrasul de cont ce scrie la sumele respective care v-au fost retinute? Solicitati de la banca explicatii in mod oficial, prin adresa scrisa.
Scrie plata la x, suma 200 ron (exemplu)...dupa aceea scrie curs euro(apare scris doar dupa ce trec 2 zile)..iar la suma debitata 210 ron...Ok, o sa.merg la.banca sa fac o adresa, in momentul in care am un raspuns oficial o sa il.postez, sunt convins ca sunt fff multi in sotuatia mea. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta curs valutar rjip DanaZg DanaZg Buna ziua! Sunt traducator autorizat si tin contabilitatea in partida simpla. Fiind la inceput, nu stiu cum sa procedez cu diferentele de curs ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca mariaglava mariaglava Buna seara! Va rog sa ma lamuriti daca puteti in legatura cu o problema pe care am cu banca. In 2008 am facut un credit la banca pe firma de 325000 ron, din ... (vezi toată discuția)
Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer pe elance / odesk ecaterinamihailovici ecaterinamihailovici ”Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)