Cainele meu care este legat zi si noapte pe un lant de-a lungul unei sarme de-a lungul curtii, azi cand am iesit pe poarta, a rupt lantul si a iesit pe langa mine. Pe strada ( sat) era un baiat de 17 ani chiar in dreptul portii mele. A sarit la el si l-a muscat. Am vrut imediat sa-l duc la spital pentru ca -i curgea sange din picior, dar vecinii ,cu care avem mereu probleme , l-au luat imediat in curte la ei si au strigat la mine sa nu indraznesc sa intru , copilul nu pleaca imediat , si ca acum o sa vedem noi cum o sa platim 10000 lei pt asta. Au chemat salvarea , iar in timpul acesta noi am mers la politie sa anuntam incidentul. Am mers si la spital si am aflat ca copilul are 5 cusaturi pe picior. M-am oferit sa platesc hainele si injectile, face una pe saptamana , timp de 4 saptamani. Am oferit parintilor 500 lei, sotu castiga 700 lei/luna, avem un copil de 15 ani, stam intr-o baraca si crestem capre. Nu avem alt venit. Copilul cand era in curtea vecinilor a spus sa-i dam 1000 lei pt. haine, dar nu avem de unde. Hainele nu erau cine stie ce, haine de pe piata. Copilul nu a stat in spital nici o zi, umbla, dar are cusaturile. Ieri au venit si ne-au cerut 7500 lei. Au spus ca altfel face sotul puscarie ori 6 luni , ori 5 ani , si ca puteau sa ne ceara 15000 lei. Noi nu avem de unde sa-i dam mai mult de 500 le nici daca ne omoara, va rog ajutati-ne cu un sfat. Cainele este vaccinat si are carnet de sanatate, pana acum nu s-a mai intamplat asa ceva. Noi nu am avut probleme cu politia niciodata, suntem oameni simpli care isi vad de treburile lor. Doar ca vecinii pocaiti care i avem vor sa ne faca rau , sa plecam de acolo si cu ei avem mereu probleme.
Va multumesc mult , va rog spuneti ce putm face ca suntem disperati. ce se poate intampla, pot face puscarie, sau ce amenda putem lua? Inca o data multumiri.