avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Muscatura de caine
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Muscatura de caine

Cainele meu care este legat zi si noapte pe un lant de-a lungul unei sarme de-a lungul curtii, azi cand am iesit pe poarta, a rupt lantul si a iesit pe langa mine. Pe strada ( sat) era un baiat de 17 ani chiar in dreptul portii mele. A sarit la el si l-a muscat. Am vrut imediat sa-l duc la spital pentru ca -i curgea sange din picior, dar vecinii ,cu care avem mereu probleme , l-au luat imediat in curte la ei si au strigat la mine sa nu indraznesc sa intru , copilul nu pleaca imediat , si ca acum o sa vedem noi cum o sa platim 10000 lei pt asta. Au chemat salvarea , iar in timpul acesta noi am mers la politie sa anuntam incidentul. Am mers si la spital si am aflat ca copilul are 5 cusaturi pe picior. M-am oferit sa platesc hainele si injectile, face una pe saptamana , timp de 4 saptamani. Am oferit parintilor 500 lei, sotu castiga 700 lei/luna, avem un copil de 15 ani, stam intr-o baraca si crestem capre. Nu avem alt venit. Copilul cand era in curtea vecinilor a spus sa-i dam 1000 lei pt. haine, dar nu avem de unde. Hainele nu erau cine stie ce, haine de pe piata. Copilul nu a stat in spital nici o zi, umbla, dar are cusaturile. Ieri au venit si ne-au cerut 7500 lei. Au spus ca altfel face sotul puscarie ori 6 luni , ori 5 ani , si ca puteau sa ne ceara 15000 lei. Noi nu avem de unde sa-i dam mai mult de 500 le nici daca ne omoara, va rog ajutati-ne cu un sfat. Cainele este vaccinat si are carnet de sanatate, pana acum nu s-a mai intamplat asa ceva. Noi nu am avut probleme cu politia niciodata, suntem oameni simpli care isi vad de treburile lor. Doar ca vecinii pocaiti care i avem vor sa ne faca rau , sa plecam de acolo si cu ei avem mereu probleme.
Va multumesc mult , va rog spuneti ce putm face ca suntem disperati. ce se poate intampla, pot face puscarie, sau ce amenda putem lua? Inca o data multumiri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:04, 12 Septembrie 2013
Conform norme in vigoare proprietarul animalului raspunde pentru eventualele prejudicii /daune cauzate de acesta
Incercati sa solutionati amiabil sa subliniati inclusiv nivelul dvs financiar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare daune ca urmare a unui incident din care a rezultat imobilizare la pat Popesku Popesku Buna ziua , numele meu este Florin Popescu si doresc sa primesc un sfat cat mai concret privind urmatorul caz : - intr-o buna zi , sotia mea se deplasa pe un ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala daniella28 daniella28 buna ziua,duminica mergang cu copilul si cu tatal ei in parc am avut un conflict serios cu o persoana dereglata psihic cu 2 caini.tatal copilului a suit fetita ... (vezi toată discuția)
Muscatura caine cetatean pe strada cataro2002 cataro2002 Buna ziua, Am o problema mare zic eu, un cetatean a fost muscat in afara curtii mele de catelul meu maidanez scapat din curtea mea cu lant cu tot. Eu ... (vezi toată discuția)