Am depus o cerere de reincadrare la secretariatul scolii, adresata conducerii acestei scoli, in data de 30 septembrie 2013. In cat timp ar trebui sa-mi raspunda in scris? Parca 30 de zile. Si dupa aceea ce fac? Ma adresez instectoratului judetean cu aceeasi cerere? Daca doreste cineva sa ma indrume in acest sens. Multumesc
La scoala m-au incadrat pe functia de institutor 1 cu studii superioare, de la 1 septembrie 2013. Ce ar trebui sa fac pentru a solicita incadrarea pe functia de profesor pentru invatamantul primar? Multumesc.
Ordonanta nr 92 din 2012 se refera doar la invatatorii care la data intrarii in vigoare a Legii Educatiei Nationale 1/2011 aveau si calitatea de student, adica promotiile 2011, 2012 si 2013. Conform acestei ordonante ar trebui sa fiu incadrata ca profesor in invatamantul primar pe baza diplomei de licenta, indiferent de specializare, daca am la baza Liceul Pedagogic.Astept opiniile dumneavoastra. Multumesc.
Ordonanta respectiva se refera inclusiv la cei care aveau calitatea de student in momentul intrarii in vigoare a legii educatiei nationale, 1/2011, pentru nediscriminarea acestora. In partea introductiva a ordonantei 92 din 2012 se specifica acest lucru.
Dar am citit ordonanta nr 92 din 2012, iar acolo in articolul 4 se prevede posibilitatea incadrarii in functia de profesor pentru invatamantul primar pe baza diplomei de licenta,nu se specifica in ce domeniu,a celor care au la baza Liceul Pedagogic, ca o masura de nediscriminare pentru cei care aveau calitatea de student in anul 2011, cand a intrat in vigoare legea educatiei nationale.Daca puteti sa ma lamuriti. Multumesc.
Buna ziua. Sunt absolventa a Liceului Pedagogic cu o vechime in invatamant de 20 de ani si in prezent incadrata ca invatatoare. In iulie 2013 am absolvit Facultatea de drept si as dori sa stiu cum voi fi incadrata din 1 septembrie 2013, ca institutor sau ca profesor pentru invatamantul scolar? Va pun aceasta intrebare pentru ca am primit raspunsuri contradictorii. Multumesc.