declaratie am dat,si asta pt ca eu am insistat,dar mi-au dat de inteles sa ne rezolvam problemele intre noi...daca se putea lucrul asta o faceam pana acum...nu stiu,am fost un pic dezamagita de atata indiferenta..nu cred ca este normal ca un adult sa-mi terorizeze si traumatizeze copilul,repet,de numai 12 ani,iar politia sa-mi spuna ca cel mai bn e s-o rezolvam noi...in fine,urmatoarea data cand se va mai lua de el voi suna direct la 112
asa e,multumesc,dar asta tot nu rezolva problema vecinei rautacioase...ideea e ca fiul meu nu mai vrea sa iasa afara din casa de teama ca acea femeie il face de ras de fata cu fetele si baietii din parc...mie nu-mi place sa ma cert cu nimeni,cu atat mai putin din cauza copiilor,dar ea chiar mi-l hartueste...cunoscand-o,cred ca numai un organ de politie mai poate sa o ,,linisteasca,,...sper ca dimineata sa rezolv problema...va multumesc foarte mult pt sfaturile primite
am chinuit foarte mult cu el de mic,avand mari probleme de sanatate...acum cativa ani a facut inclusiv consiliere psihologica fiind un copil foarte emotiv..cand in sfarsit vad ca-i merge bn mi-e teama sa nu o iau de la capat
am incercat dar nu-mi raspunde la usa..nu vreau sa ajung in tribunal..tot ce vreau e sa-mi lase copilul in pace..are doar 12 ani si nu e normal sa mi-l terorizeze,asta nu am sa-i permit..daca fiul meu a gresit cu ceva era normal sa vina sa-mi spuna nu sa se duca sa-l jigneasca si sa-l ameninte de fata cu alti copii...este traumatizant pt el...eu sunt singura in masaura sa-l pedepseasca
multumesc..tin sa specific ca nu vreau sa creez probleme nimanui...vreau doar sa-mi lase copilul in pace si sa nu-i mai adresesze nici un cuvant...dar este o femeie foarte rautacioasa si nu cred ca se poate rezolva amiabil cu dansa
Buna seara,am si eu o problema legata de o vecina...Sunt mama unui baietel de 12 ani care este mereu hartuit de o vecina a carui fiu a fost prieten cu fiul meu..din cauza unei altercatii cei doi nu-si mai vb..mama baiatui ii adreseaza mereu vb jignitoare fiului meu...ex..ca nu are parinti,ca nu are tata,ca nu are ce manca...il ameninta ca-l bate,ca-l pune si pe sotul dansei sa-l bata...etc..vreau sa stiu cum poate fii oprita aceasta femeie legal...specific ca fiul meu este terorizat de ea cand o vede...ma gandesc ca trebuie sa existe o modalitate legala de a-l lasa in pace...va multumesc