avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate Pascariu1234

Activitate Pascariu1234

Discuție Bursa sociala
Buna ziua, am si eu o nelamurire. In octombrie 2013 am inceput studiile la facultate, in aceeasi luna mi-am bagat dosar pentru obtinerea bursei sociale. Am beneficiat de aceasta bursa tot anul universitar. In luna noiembrie am venit acasa, deoarece nu aveam bani sa stau in Cluj-Napoca, dar am mers la examene in primul semestru. In luna aprilie am renuntat de tot la facultate. Problema este ca eu tot am primit bursa sociala pana in luna iulie 2014 cu toate ca nu am mai mers la facultate. Acuma imi este frica sa nu imi trimita ceva acasa, ca trebuie sa platesc bursa, deoarece eu nu am mai mers la facultate. Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?
Buna ziua, vreau sa va intreb daca tatal meu va putea sa primeasca o adev pt venituri nete de la locul de muncă al
părinţilor pt lunile IULIE-AUGUST-SEPTEMBRIE, in primele 10 zile ale lunii OCTOMBRIE? Va intreb ca ieri i s-a eliberat o astfel de adeverinta( care imi trebuie pe cazare pe criteriu social) dar pe lunile MAI-IUNIE SI IULIE si bineinteles nu imi este luata in considerare de facultate deoarece nu este conform cu lunile cerute de ei adica IUNIE-IULIE-AUGUST si din cauza aceasta mi-a fost respins dosarul si tot din cauza adeverintei s-ar putea sa pierd si bursa sociala. Multumesc!