avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Adeverinta de venit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Adeverinta de venit

Buna ziua, vreau sa va intreb daca tatal meu va putea sa primeasca o adev pt venituri nete de la locul de muncă al
părinţilor pt lunile IULIE-AUGUST-SEPTEMBRIE, in primele 10 zile ale lunii OCTOMBRIE? Va intreb ca ieri i s-a eliberat o astfel de adeverinta( care imi trebuie pe cazare pe criteriu social) dar pe lunile MAI-IUNIE SI IULIE si bineinteles nu imi este luata in considerare de facultate deoarece nu este conform cu lunile cerute de ei adica IUNIE-IULIE-AUGUST si din cauza aceasta mi-a fost respins dosarul si tot din cauza adeverintei s-ar putea sa pierd si bursa sociala. Multumesc!

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:19, 14 Septembrie 2013
Desigur. Va putea sa primeasca adeverinta respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! aș dori sa îmi depun dosarul de bursă socială ... 21Diana 21Diana Bună seara! Aș dori sa îmi depun dosarul de bursă socială pentru facultate, însă la dosar mi-se cer cupoanele de pensie de pe luna iunie, iulie și ... (vezi toată discuția)
Dilema somaj facultate cazare WriTor WriTor Va salut,revin si eu o intrebare.Nepotul meu a aplicat pentru o facultate la care a si fost admis.Problema este ca nu este sigur ca o va urma pana nu va afla ... (vezi toată discuția)
Bursa socială Bpllcs Bpllcs Bună ziua! Sunt înscris la doctorat, la buget și voiam să știu dacă as putea aplica pentru bursă socială. Pentru semestrul I, se iau în considerare ... (vezi toată discuția)