avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Aș dori sa îmi depun dosarul de bursă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Aș dori sa îmi depun dosarul de bursă socială ...

Bună seara! Aș dori sa îmi depun dosarul de bursă socială pentru facultate, însă la dosar mi-se cer cupoanele de pensie de pe luna iunie, iulie și august a tatălui meu. Problema este că pe luna iunie nu a primit cuponul de pensie, oare cum aș putea intra in posesia unei adeverințe sau echivalent al acestuia și dacă este necesar să se prezinte tatăl meu la Casa de Pensii sau pot obține eu adeverința pt el. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: 21Diana , utilizator 21:46, 27 Septembrie 2021
De la casa de pensii evident. Se va prezenta titularul sau un mandatar cu mandat autentic notarial ( e prea complicat in situatia dvs).
Și oare nu îi posibil să pun la dosar o copie după decizie in care apare suma respectiva si 2 cupoane pe lunile august și septembrie?
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2021
21Diana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil să dovedesc cu decizia de pensie suma pe care o ... 21Diana 21Diana Este posibil să dovedesc cu decizia de pensie suma pe care o primește tatăl meu dacă nu am un cupon pentru luna iunie? Întreb pentru dosarul de bursă ... (vezi toată discuția)
Secretariatul facultății a refuzat cuponul de pensie eliberat ... flaviafanea flaviafanea Secretariatul facultății a refuzat cuponul de pensie eliberat pe 4 luni,în care erau și lunile iunie și iulie,pe care le cereau pentru bursa sociala și ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară - cupon Roua1234 Roua1234 Bună ziua! În curând voi fi nevoita sa depun, la facultate, dosarul pentru bursa sociala. Părinții mei sunt divorțați, iar tatăl meu plătește pensia ... (vezi toată discuția)