avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Secretariatul facultății a refuzat cuponul de pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Secretariatul facultății a refuzat cuponul de pensie eliberat ...

Secretariatul facultății a refuzat cuponul de pensie eliberat pe 4 luni,în care erau și lunile iunie și iulie,pe care le cereau pentru bursa sociala și au cerut adeverinta de la casa de pensii.cu pensia defalcat pe iunie iulie și august.au dat pentru rezolvare 2 zile.casa de pensii a răspuns ca termenul lor e de 30 de zile...cum fac?rămâne băiatul fără bursa sociala când e clar și din acel cupon pe 4 luni ca pensia este de 466 și indemnizatia sociala de 524..total 1000.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:51, 22 Octombrie 2022
Obtineti mai intai adeverinta ceruta de la CJP si depuneti-o la facultate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! aș dori sa îmi depun dosarul de bursă socială ... 21Diana 21Diana Bună seara! Aș dori sa îmi depun dosarul de bursă socială pentru facultate, însă la dosar mi-se cer cupoanele de pensie de pe luna iunie, iulie și ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară DianaChristine DianaChristine Buna ziua! Am o intrebare legata de cuponul privind cuantum pensiei alimentare. Vreau sa imi depun dosarul pentru bursa sociala la facultate, însă mi se cere ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit Pascariu1234 Pascariu1234 Buna ziua, vreau sa va intreb daca tatal meu va putea sa primeasca o adev pt venituri nete de la locul de muncă al părinţilor pt lunile ... (vezi toată discuția)