avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară

Buna ziua! Am o intrebare legata de cuponul privind cuantum pensiei alimentare. Vreau sa imi depun dosarul pentru bursa sociala la facultate, însă mi se cere si acest cupon. Tatăl meu nu îmi mai da pensie alimentara de la vârsta de 18 ani, iar in hotararea judecătorească de divort scrie ca pensia alimentara trebuie platita pana la majorat(18 ani). Cum ar trebui sa procedez? Ce trebuie să duc la facultate ca înlocuiască acest cupon?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 18:37, 9 Noiembrie 2018
Scrieţi o declaraţie pe proprie răspundere că nu beneficiaţi de pensie alimentară din partea tatălui.Poate e suficient.Dacă nu, atunci faceţi o cerere la AJPIS din judeţul în care aveţi domiciliul stabil prin care cereţi o adeverinţă din care să rezulte că nu beneficiaţi de pensie alimentară. Întrebaţi la secretariatul facultăţii dacă e suficientă declaraţia.
Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2018
Martonze, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara danamaris danamaris am 24 de ani,studenta medicina dentara,cu parinti despartiti,nu am mai primit pensie alimentara de la 18 ani de la tatal,care in prezent e pensionar,mai am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara... mirela_blue mirela_blue buna ziua,in urma divortului in 2007 s-a hotarat plata unei pensii alimentare de 100 lei deoarece tatal minorei nu lucra(pensie ce nu am primit-o)...pe parcurs ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară - cupon Roua1234 Roua1234 Bună ziua! În curând voi fi nevoita sa depun, la facultate, dosarul pentru bursa sociala. Părinții mei sunt divorțați, iar tatăl meu plătește pensia ... (vezi toată discuția)