avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară - cupon
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară - cupon

Bună ziua! În curând voi fi nevoita sa depun, la facultate, dosarul pentru bursa sociala. Părinții mei sunt divorțați, iar tatăl meu plătește pensia alimentara (pana acum câțiva ani o depunea la banca, acum ne întâlnim). Totuși, eu nu primesc niciun cupon de pensie și vad ca este necesar în dosar. Știți cumva de unde pot face rost de cupoanele din lunile acestea?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 22:01, 4 August 2019
”cuponul” de pensie și dovada plății pensiei de întreținere (”alimentară”) nu înseamnă același lucru.
pentru cea din urmă nu există niciun ”cupon”.
întrebați la facultate ce vor exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere major GEO.12 GEO.12 Buna ziua! Parintii mei au divortat, iar instanta a decis ca eu sa primesc pensie de intretinere de la tatal meu, eu fiind in acest moment student. Cuantumul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt student si doresc sa imi depun dosar pentru a ... Iulian Stanciu Iulian Stanciu Buna ziua! Sunt student si doresc sa imi depun dosar pentru a beneficia de bursa sociala. La capitolul acte necesare e specificat faptul ca trebuie sa atasez ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară DianaChristine DianaChristine Buna ziua! Am o intrebare legata de cuponul privind cuantum pensiei alimentare. Vreau sa imi depun dosarul pentru bursa sociala la facultate, însă mi se cere ... (vezi toată discuția)