avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere major
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere major

Buna ziua! Parintii mei au divortat, iar instanta a decis ca eu sa primesc pensie de intretinere de la tatal meu, eu fiind in acest moment student. Cuantumul pensiei de intretinere scris in hotararea judecatoreasca este de 1/6 din venitul net realizat pe luna. In toamna intentionez sa depun un dosar pentru bursa sociala, astfel mi se cer documente care sa dovedeasca venitul(adeverinta sau cupoane pentru pensia alimentara). Cum pe hotararea judecatoreasca nu scrie o suma exacta si nici nu primesc cupoane de pensie, cum as putea sa dovedesc cu documente care este pensia pe care ar trebui sa o primesc? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:05, 23 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adeverinta salariuparinte si hotararea legalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ivanov teodora ivanov teodora Buna ziua, as dori daca se poate sa primesc un sfat. Am fost casatorita azi am terminat divortul. Din mariaj avem impreuna un copil in varsta 20 ani care acum ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala sergiu2011 sergiu2011 Salut, Vin la voi cu niste nelamuriri care imi dau mari batai de cap.Imi pun speranta ca o sa imi dati un sfat bun si ca o sa ma puteti ajutati. ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara naddia naddia Buna seara! am 23 de ani si sunt studenta. Parintii mei au divortat de 4 ani. La divort nu am cerut pensie alimentara,desi aveam dreptul . De anul trecut ne ... (vezi toată discuția)