avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Sunt student si doresc sa imi depun dosar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Sunt student si doresc sa imi depun dosar pentru a ...

Buna ziua! Sunt student si doresc sa imi depun dosar pentru a beneficia de bursa sociala. La capitolul acte necesare e specificat faptul ca trebuie sa atasez dosarului ultimul cupon de pensie primit , avand parintii divortati. Eu nu mai primesc pensia prin posta de multi ani, ci prin banca ,fara a fi insotita de un mesaj specific “ pensia alimentara”. Eu sunt obligat pentru dosar sa fac un extras de cont sau sa scot de la casa de pensii o adeverinta cu suma pe care ar trebui sa o primesc prin posta? Momentan nu exista decat o intelegere verbala legata de suma pe care o primesc lunar,suma de pe cupoanele de acum multi ani fiind mai mica .
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2020
Iulian Stanciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:26, 27 Octombrie 2020
cu extrasul de cont puteti dovedi cat incasati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere major GEO.12 GEO.12 Buna ziua! Parintii mei au divortat, iar instanta a decis ca eu sa primesc pensie de intretinere de la tatal meu, eu fiind in acest moment student. Cuantumul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară - cupon Roua1234 Roua1234 Bună ziua! În curând voi fi nevoita sa depun, la facultate, dosarul pentru bursa sociala. Părinții mei sunt divorțați, iar tatăl meu plătește pensia ... (vezi toată discuția)
Alocatia pt copii 0-2 ani monnna17 monnna17 daca poate cineva sa ma lamureasca de unde pot face rost,sau unde ma pot adresa pentru a primi cupoanele de alocatie ..mentionez ca eu primesc alocatia pentru ... (vezi toată discuția)